Gökhan Yurdagül

Gökhan Yurdagül

yetkili sendikanın amacı ne?

Yap boz tahtası. Canı sıkılan eğitim alanında devrimler yapmaya çalışıyor. Olan yine genç nesillerimize olacak. Kim kimin umurunda? Ne de olsa kolejler var. Para dediğin nedir ki bol olunca! Eğitimci miyiz yoksa kale arkasında top toplayan ya da  ayak işlerini yapan meslek grubu muyuz?

Eğitim için yorum yapan o köşe yazarları ve yetkili sözde sendika diye geçinen zavallı hak korucuları bir gün öğretmenlerin özlük haklarını  iyileştirmesi için bir yorum yapmışlar mıdır? Neymiş efendim 4+4+4 olmalıymış.Her şeyi çözdünüz bir bu kalmıştı?

Kendini sendika sanan hak savunucuları yetkiyi aldıkları gibi şaşırıp kendisine üye olmuş özellikle sınıf öğretmenlerini görmezlikten gelip açıklamarıyla resmen dalga geçmeye devam etmiştir.

Soruyorum: Kendini aşmış sanan yetkili sendika, nerde öğretmen maaşına zam? Hani öğretmenlerin özlük hakları düzeltilecekti? Hani ek derslere iyileştirme yapılacaktı? Hani Bakanın karşısında Aslan olacaktınız?

Aslan kedileşti. Bir sendika düşünün hükümetle el ele. Koltuk için üyelerini bile görmeyen yetkili sendika. Hükümet olmazsa sen üye toplaya bilir misin? Sayın Bakan, bir koltukta adamınızı alınınca sokaklara çıkacağız diye kükreyen pisi pisiler nerdesiniz?

4+4+4 desteklemeye devam et. Yetkiyi bu sene zor görürsün. Biz aldık cevabımızı. Gel 5+5+5 yapalım. Yada 6+6+6+6 yapalım üniversitelerde zorunlu eğitim olsun. Al sana hayat boyu öğrenme. Bir düşünün bence.Sesini çıkaran da yok, topu istediğin yere şişir gitsin.

Gerçi siz Müslümansınız. Şimdi ben sizi eleştirdim ya Kurban Olduğum ALLAH bana günah yazar mı? Gerçi biz üye değiliz ya acaba ben Müslüman değil miyim? Yoksa ben dinimi 4+4+4 sistemiyle mi öğrendim? Aman ALLAH’ım yoksa ben Müslümanlığı yanlış mı öğrendim.

**************************************************************************

Neyse öğretmenler göremedikten sonra ne anlatsak hikaye.

  Acaba 4c’li çalışanları düşünen sendika var mıdır? İşçi üyelerini satan işçi sendikaları kime hizmet ediyor acaba? Gündem öyle problemler var ki? Her seferinde farklı gündemler açılıyor.

Birileri bir şey mi yapıyor? Farklı gündemler oluşturulup birileri gole mi gidiyor? 4+4+4 nerden çıktı? Erkek gibi çık ne amaçladığını anlat. Polise ,doktora,imamlara,hizmetlilere zam. Öğretmene kusura bakma senin tatilin var, “sana seviyorum”.

Kusura bakma yetkili sendika olmuyor. ALLAH doğruyu buldurmayı nasip etsin….

Saygılarımla….

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum