2021 Öğretmen Atamaları Hakkında Son Dakika Açıklaması

2021 Öğretmen Atamaları Hakkında Son Dakika Açıklaması

2021 Öğretmen Atamaları Hakkında Son Dakika Açıklaması

Ziya Selçuk'tan 2021 öğretmen ataması açıklaması.

2020 yılı KPSS'nin yapılmasının ardından yüz binlerce atama bekleyen öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen ataması yapmasını bekliyor. Aylardır devam eden bekleyiş sürerken Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmen atamaları ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamasında 2021 yılı öğretmen atamaları için başlatılan çalışmanın devam ettiğini, kabinede bu konunun konuşulduğunu söyledi. 

Bakan Selçuk açıklamasında, atamalar için KPSS tarihlerini de dikkate alacaklarını söyleyerek,  "Bu konuyla ilgili ekipler çalışıyor. Bu hem finansal boyutu olduğu hem de Cumhurbaşkanımızın başkanlığında bir kabine görüşü çerçevesinde hangi bakanlığa kaç kadro ayrılacağı sürecine bağlı. Biz bu KPPS sınavlarının tarihlerini de dikkate alarak, öğretmen adaylarımızın mağdur olmaması için imkanları zorlayarak bir takım çalışmalar yapmaya uğraşıyoruz. Sanki biz biliyoruz da söylemiyoruz gibi şeyler duyuyoruz ama şu an gerçekten belli değil. Belli olması için emin olsunlar uğraşıyoruz. Çok uzamaması için elimizden geleni yapıyoruz." 

Bakan Selçuk KPSS tarihini dikkate alarak atama yapacaklarını söyledi. Buna göre ilk atamanın 2021 ÖSBT'den önce gelmesi bekleniyor. 2021 ÖABD 15.08.2021 tarihinde yapılacak ve sonuçları 16 Eylül 'de açıklanacak.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.