29 Ekimde İşçiye ilk kez İkramiye Verilecektir! Bin TL de Dini Bayram ikramiyesi

29 Ekimde İşçiye ilk kez İkramiye Verilecektir! Bin TL de Dini Bayram ikramiyesi

Kamuda bir yandan promosyon görüşmeleri devam ederken bir yandan da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Bir kurumda daha ikramiyelerle toplu iş sözlemesi bitti

Adana'nın büyük belediyelerinden olan Ceyhan Belediyesinde 2023 ve 2024 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla bitti!

Kamu işçilerine bu kurumda hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ikramiye verilecek hemde ramazan ve kurban bayramında!

işte belediye başkanından yapılan o açıklama

“Verdiğiniz emeklerin karşılığını almak hakkınızdır. Bu nedenle Ceyhanımıza yakışan verdiğiniz emeklere yakışan bir sözleşmeye imza attık.

Sözleşmemizle Türkiye’de ilk defa Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda İşçilerimize 1000 TL 100. Yıl ikramiyesi vereceğiz.

Bundan sonra her 29 Ekim’de işçilerimiz 100. yıl ikramiyesini alacak. Buna ek olarak emekçilerimiz 1 Mayıs’ta 1000 TL, Ramazan Bayramı'nda 1000 TL, Kurban Bayramı'nda 2750 TL ikramiye alacak

Bayram ikramiyelerini 100 TL’den bu seviyeye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yılda 2 defa 10 iş günü üzerinden verdiğimiz tediyeyi yılda 4 defa 24 gün üzerinden veriyoruz.

Günlük yemek yardımımızı 49 TL’ye çıkardık. Her yıl Eylül ayında; Anaokulu ve ilkokulda okuyan her çocuk için 271 TL,

Ortaokulda okuyan her çocuk için 290 TL, Lise ve dengi okullarda okuyan her çocuk için 328 TL Üniversite ve yüksekokulda okuyan her çocuk için 380 TL destek veriyoruz.

Bugün emeklerinizin karşılığında sizlere bu ücreti ödeyebiliyorsak dürüst, namuslu, adil yönetim anlayışımız sayesinde ödüyoruz. Bu milletin her kuruş parasına sahip çıktığımız, milletin parasını yine millete harcadığımız için ödüyoruz.

Bu milletin ortak bütçesine, malına göz koyanlara geçit vermediğimiz için ödüyoruz. Aldığı her kuruşun hakkını veren, fedakarca çalışan, işini eksiksiz yerine getiren,

Ceyhan için başlattığımız hizmet seferberliğine omuz veren, Ceyhan’ın bereketli toprağına boncuk boncuk alın terini döken emekçilerimizin biz alın terini öperiz. Çünkü biz alnımız akıyla, yüzümüzün pakıyla, dürüstlükle, doğrulukla, sadece ve sadece vatanımıza, milletimize sadakatle çalışan, üreten, başaran insanlarız.

Ceyhanımızda her güzel şeyi birlikte üretiyor, birlikte başarıyoruz. Ne mutlu bize. İkramiyeleriniz ve tüm sosyal haklarınız hayırlı uğurlu olsun. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın, Allah bizi milletimize mahçup etmesin, Allah bize güç ve kuvvet versin.

Belediyenin 430 işçisine yıl içerisinde 2 kez ödenen 10 günlük tediyeyi 4 kez olmak üzere 24 güne çıkaran Başkan Hülya Erdem, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda işçilere bin lira ikramiye ödemesi yapacak. 100. yıl nedeniyle 29 Ekim’de Türkiye’de ilk ve tek ikramiye veren belediye olacak

İşçilere Yüzde 60 Maaş Zammı Verildi Ama kabul edilmedi! Tıklayınız

29 Ekimde İşçiye ilk kez İkramiye Verilecektir! Bin TL de Dini Bayram ikramiyesi Tıklayınız

Not : Bu 20 Nisan ile 23 Nisan'da çalışan işçi arkadaşlara Bayram günü çalışan işçilerin Alacakları 1 günlük mesai ücretini tabloda belirttik tıklayın 

Hak iş ten işçi maaşlarına zam ve çerçeve protokolü açıklaması GELDİ tıklayın 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.