4/D kamu taşeron işçi 2023 ve 2024 toplu iş sözleşmesi görüşmeleri bugün yapıldı

4/D kamu taşeron işçi 2023 ve 2024 toplu iş sözleşmesi görüşmeleri bugün yapıldı

31 Aralık ayı itibariyle toplu iş sözleşmesi biten kurumlarda toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor

31 Aralık 2022 tarihinde biten kamu taşeron 4/D toplu iş sözleşmesi görüşmeleri bir kurumda daha yapılmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023 , 2024 yıllarını kapsayacak ve taşeron 4/D işçi  maaş zamlarını da imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri bugün 2. Si yapılmıştır

İşte yaşananlar 

TUHİS İLE TOLEYİS ARASINDA BUGÜN YAPILAN GÖRÜŞMENİN ARDINDAN, TOLEYİS SENDİKASINDAN ACIKLAMA YAPILDI.GSB YENİ DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİNİN İKİNCİSİ YAPILDI

Sendikamız ile TÜHİS arasında, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yeni dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ikincisi 20 Mart 2023 tarihinde TÜHİS’te yapıldı.

Sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Murat BAKINDI ve Cemalettin KELTEN, Genel Sekreterimiz Sn. Metin SAV, Genel Mali Sekreterimiz Sn. Ali ŞAHİN, Genel Başkan Danışmanımız Sn. Abdullah KAHRAMAN, Marmara Bölge Şube Başkanımız Sn. Yusuf Erbaş, Ankara Bölge Şube Başkanımız Sn. Mustafa ÖKSÜZ, İzmir Şube Başkanımız Sn. Mustafa Çelik, Marmaris Şube Başkanımız Sn. Ersin Sancaklı, Van Şube Başkanımız Sn. Erden Onay, Konya ve Havalisi Şube Başkanımız Sn. Uğur Ülker, Erzurum Şube Başkanımız Sn. Ekrem Sivaslı, Sivas Şube Başkanımız Sn. Kubilay Töre, Zonguldak Şube Başkanımız Sn. Yasin Bayoğlu, Bölge Temsilcimiz Sn. Rafet Yamaç,  Ankara Bölge Şube Sekreterimiz Sn. Bedrettin GÜN, Adana Bölge Şube Örgütlenme Uzmanımız Sn. Hüseyin Çalkaya, TÜHİS’i temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Dr. Şerafettin GÜLER, Baş Uzman Sn. Ahmet KARADERİLİ ve Sn. Esra YENİDÜNYA ile Sn. Betül ÇALIŞKAN ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nı temsilen Personel Daire Başkanı Sn. Bülent MERDAN, Şube Müdürü Sn. İsmail KARAHASANOĞLU ve Sn. Feza EKİNCİ katılmışlardır.

Taraflar, Toplu İş Sözleşmesi idari maddeleri üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, değerlendirmeler yapmış ve Toplu İş Sözleşmesinin bazı idari maddeleri üzerine fikir birliğine varmıştır. 

Toplu görüşmelere, en kısa süre içerisinde müştereken belirlenecek ileri bir tarihte devam edilmesine karar verilmiştir.

Emekli Maaşları , İkramiyeler artıyor. Memura ek % 20 maaş zammı Kapıda. İşçilere yüzde 80 zam? TIKLAYINIZ

Üç kurumda Birden 4/D Taşeron Kamu işçilerine Yüzde 88 ve 80 Maaş Zammı yapılmıştır tıklayınız

O kurumdaki 4/D kamu taşeron işçilere maaş zammı yapılacaktır Tıklayınız

Kamu Taşeron 4/D işçilerinin 2023 - 2024 Maaş Zamları ve Beklentileri tıklayınız

17 Nisan'da ödenecek olan kamu işçisi Tediyeleri için önemli tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.