BELEDİYE İŞÇİLERİNE REKOR ZAM. 2021’DE İŞÇİYE YÜZDE 103 MAAŞ ZAMMI

BELEDİYE İŞÇİLERİNE REKOR ZAM. 2021’DE İŞÇİYE YÜZDE 103 MAAŞ ZAMMI

AKSARAY BELEDİYESİ 2021 TAŞERON VE İŞÇİLERİNE YÜZDE 103 MAAŞ ZAMMI YAPILDI REKOR KIRILDI!

Hizmet iş sendikası ile ile Aksaray’a bağlı Taşpınar Belediye Personel Şirketi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak iki yıllık olarak imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Aksaray Şube Başkanımız Yasin Emekli ile Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ arasında imzalandı. Sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerinde birinci yıl %102, ikinci yıl ise %25 zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesinin üyelerimize, Taşpınar Belediyesine ve Sendikamıza hayırlı olmasını dileyen Aksaray Şube Başkanımız Yasin Emekli, “Üyelerimizin insan onuruna yakışır bir ücret alabilmesi için bir süredir görüşmelerimizin devam ettiği sözleşmede mutlu sona ulaştık. Şükürler olsun üyelerimizi memnun edecek bir toplu iş sözleşmesi imzaladık.” dedi.

Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ ise “İmzalanan toplu iş sözleşmemizin hem çalışan işçilerimize hem de belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çalışma hayatına ilişkin güncel ve doğru hukuki bilgiler için lütfen aşağıdaki linkten Youtube kanalımıza abone olun BURAYA tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.