4D Taşeron işçileri SON DAKİKA

4D Taşeron işçileri SON DAKİKA

Kamuda çalışan Belediye 4/D İşçileri Ara Zam Bekliyor!

KAMUDA ÇALIŞAN BELEDİYE İŞÇİLERİ ARA ZAM BEKLİYOR!

Konuyla ilgili sendikalardan belediye işçilerine ara zam ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili hizmet iş sendikası Belediye 4/D kamu işçilerine ara zam yapılmasını istiyoruz diyerek basın açıklaması yapmıştır.

İşte o açıklama:

"Yoğun enflasyonist bir dönemden geçtiğimiz herkesin malumudur.

Temmuz ayı itibari ile asgari ücrete %34, kamu çerçeve protokolü ile kamu çalışanlarına yapılan zam ile en düşük maaş 21 bin 750,00 TL olarak belirlenmiş olup ve temmuz ayı itibari ile en düşük memur maaşı 22 bin 017,00 TL olarak belirlenmiş ve gerek kamu çalışanlarına gerekse memurlara bu yüksek enflasyon döneminde nefes almaları için merkezi siyasi irade tarafından adımlar atılarak maaşlar belirli bir seviyeye çekilmiştir.

Hem bu nedenle hem de gecesini gündüzüne katıp hiç durmadan yaşadığı şehre büyük bir özveri ile hizmet eden belediye işleri unutulmamalı.

İnsani koşullarda geçinmeleri ve ailelerine karşı olan sorumlulukları yerine getirmeleri için belediye çalışanlarına ara zam yapılması elzem bir durum taşımaktadır.

Merkezi idarenin emek konusunda gösterdiği hassasiyeti Belediye Başkanlarımızın da göstererek idarecisi olduğu şehre ve ilçeye hizmet eden işçisine ara zam yapması ve çalışanının enflasyon karşısında koruması gerektiğini düşünmekteyiz.

Sağlık bakanlığı hem işçileri hemde personelinin zamlı temmuz maaşlarını hesapladık tıklayınız 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum