Belediye ve vakıflar çeşitli alanlarda toplam 18 işçi alımı yapacak

Belediye ve vakıflar çeşitli alanlarda toplam 18 işçi alımı yapacak

Aydın’da bazı belediye ve vakıflar çeşitli alanlarda toplam 18 işçi alımı yapacak

İŞKUR aracılığıyla duyurulan ilanlara göre, Bozdoğan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi personel alımı yapacak.

İşte alınacak alanlar ve başvuru tarihleri;

BOZDOĞAN Bozdoğan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 8 temizlik görevlisi alacağını ilan etti. Bozdoğan Kaymakamlığına yapılacak başvurular için son gün 19 Mart Cuma.

BUHARKENT Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1 yardımcı hizmetli alacağını duyurdu. Vakıf Toplantı Salonu’nda yapılacak başvurular için son gün 25 Mart Perşembe.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESi

 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda daimi kadroda KPSS şartsız 50 yaş sınır B ehliyetli 7 operatör alımı yapılacağı belirtildi.

Adaylar başvuru işlemlerini 17 Mart Çarşamba günü (yarın) yapabilecek. Başvurular, kurum adresine (Hasanefendi-Ramazanpaşa Mah. İstiklal Cad. No:1/2 Efeler/Aydın) yapılacak.

KUŞADASI BELEDİYESİ Kuşadası Belediyesi bünyesindeki Arya Turistik Tesislere 2 muhasebe elemanı alımı yapılacak. Kurum adresine yapılacak başvurular 15 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.