Bir doktor daha corona dan vefat etti

Bir doktor daha corona dan vefat etti

EGE'DE BİR DOKTOR DAHA KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ!

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Denizli'nin tanınmış isimlerinden 74 yaşındaki Ürolog Opr. Dr. Cemal Özkan, koronavirüse yenik düştü. Özkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı her gün artıyor. Denizli’nin tanınmış isimlerinden 74 yaşındaki Ürolog Opr. Dr. Cemal Özkan, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Özkan, yoğun bakımda tedavisi devam ederken, hayatını kaybetti.

Acıpayam Devlet Hastanesi’nden bir süre önce emekli olan, Ürolog Opr. Dr. Cemal Özkan, 20 gün önce rahatsızlanınca Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Özkan’da, yapılan muayene, tahlil ve testlerin sonucunda ‘Covid-19’ teşhis edildi. Koronavirüs tedavisine başlanan Özkan, meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ATLETİZM YARIŞLARINDA ÇOK SAYIDA MADALYA KAZANMIŞTI
Her gün aksatmadan 15 kilometre koşan, katıldığı master’lar atletizm yarışlarında birçok madalya kazanan, en son katıldığı koşularda 5 bin ve 10 bin metre kategorisinde Türkiye şampiyonluğu bulunan Cemal Özkan’ın ölümü, yakınları, meslektaşları ve sevenlerini üzdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.