Devlet Memurlarının ve işçilerin Maaşlarında Ciddi Revizyona gidilecek!

Polis ,Asker ,Öğretmen,Memur ve Mühendis ile Doktorların maaşlarında ciddi artış yapılacak

Bütün kamu çalışanlarının işçi, memur ,öğretmen ,polis, asker de dahil olmak üzere tümünün alım gücü ciddi oranda düşmüş durumda.

En önemli mesleklerden olan öğretmenlik ve doktorluk  mühendislik polislik askerlik mesleğinde de artık personeller geçim derdinde.

Ev, araba almak hayal hale geldi. İstanbul'da Ankara'da izmir'de Antalya'da maaşlar sadece kiraya yeter oldu!

Eee?

Bu durumda büyükşehirlerde Memur işçi nasıl geçinecek?

Özellikle ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimleriyle meşgul olan öğretmenler, içlerinde bulunduğu geçim sıkıntısı sebebiyle ek gelirler aramakta, ay sonuna düşünerek yaşamakta. Buna bir çare bulunması zaruri hale geldi.

Millet ittifakının adayı Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu iki gündür kamuda çalışan kamu çalışanlarına müjde vermeye devam ediyor!

100 bin öğretmen ataması yapacağım söyleminden sonra millet ittifakının adayı  kılıçdaroğlu  asker polis öğretmen mühendis ile doktorların maaşlarında ciddi revize yapılacağını açıklandı

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kamu çalışanlarının maaşlarının yoksulluk sınırının üstüne çıkaracağını söylemişti. Yoksulluk sınırının 31 bin lira olduğunu bildiğimize göre kamu personeli 2023 yılı  maaşlarının bu seviyeye çıkarılacağının sözünü verdi. Hayırlısı olsun diyelim.

Not: Ankara'dan aldığımız bilgiler Ak Partinin de boş durmadığı ve 1 Mayısta memurlara ek zam verebileceği yönünde. Ayrıca kamu işçilerinin kamu çerçeve protokolü de bu hafta içi imzalanacak! 12 Bin TL taban ücret ve yüzde 40 zam teklifinin 13 bin TL taban ücrete ve yüzde 45 maaş zammına çıkabileceği konuşuluyor

Erdoğan seyyanen bir iyileştirme açıklayabilir
Ek bir zam için kanun gerekiyor.

TBMM'nin kapalı olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadi şeklinde memurlara zam müjdesi vermesi bekleniyor.

Yani 1 Mayısta yapılacak olan memur sen konfederasyonu toplantısında Erdoğan tarafından Seyyanen bir iyileştirme müjdesi gelebilir

Güçlü olan memleketimizin hayrına hangi aday iyiyse o kazansın diyoruz.  Gelişmeleri vermeye devam edeceğiz. Hemen alttan videoyu izleyiniz 

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

LİNK VERİLMEDEN PAYLAŞILAMAZ

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum