EGM VE Et süt kurumu işçiler alıyor

EGM VE Et süt kurumu işçiler alıyor

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlar için alımlar farklı alanlarda yapılacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?
İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlar için alımlar farklı alanlarda yapılacak. Buna göre,

1 Kasap,
2 Temizlik Görevlisi ( Kat Hizmetleri Elemanı / Kat Görevlisi ),
2 Aşçı,
Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?
Söz konusu yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya alımlarda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak, 45 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı Detayları:
EGM yayımladığı personel alımı ilanına göre Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 2 temizlik görevlisi ve 2 aşçı alınacak. En az İlköğretim ve en fazla lise meznu olmak şartları aranacak.

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı Detayları:

Et ve Süt Kurumuna personel alımları 1 kişilik kadro ile Kasap pozisyonunda yapılacak. Buna göre başvuru yapacak adayların SEKAP (MEB İş Kur ve EBK tarafından verilen) Et İşçiliği ve Kasaplık Belgesi veya MEB onaylı Kasaplık Belgesi (Ustalık veya Kalfalık) Not: MEB ve diğer Kurumlardan alınan ve onaylatılan kurbanlık kesimi/kurbanlık kesim elemanı belgeleri geçersizdir. Askerlik durumu farketmez. Cinsiyet farketmez. Öğrenim seviyesi en az ilköğretim mezunu olmak. 18 yaşından gün almış 35 yaşından gün almamış olmak niteliklerini sağlıyor olmaları gereklidir.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?
Söz konusu yayımlanan ilanlar için başvurular başlamıştır. 4 gün sürecek olan başvurular en geç 19 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR Kamu ilanları üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. 

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Kasap İş İlanı Numarası: 00007215871

Temizlik Görevlisi ( Kat Hizmetleri Elemanı / Kat Görevlisi ) İş İlanı Numarası: 00007216967

Aşçı İş İlanı Numarası: 00007216977

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.