Emeklilikte Yaşa Takılanlar Son Dakika Gelişmesi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Son Dakika Gelişmesi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Son Dakika Gelişmesi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, sonuç alana kadar azimle mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini belirterek,

"Mücadeledeki azmimizle, derneğimiz ve 55 il temsilcilerimizle 27-28 Nisan'da Bolu'da iki günlük bir çalışmayla davamızda izleyeceğimiz yol haritamızla neler yapabileceğimiz konusunda fikir birliği ile yan yana omuz omuza olacağız" dedi. Özüpak, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Davamız uğruna aylarımızı yıllarımızı verdik.

Fiziki ve psikolojik yorgunluk kimilerimize umutsuzluk verdi vazgeçişlerine sebep oldu. Bir köşeye çekilmek mücadeleyi terk etmek herkesin işi. Ama sonuna kadar mücadele etmek, elinden gelenin en iyisini yapmak er kişinin işi. Emeksiz hiçbir şey olmaz. Unutma ki hiçbir başarı kimseye altın tepside sunulmamıştır. Yarınlar yorgun ve bezgin kimselere değil, rahatını terk edebilecek gayretli insanlara aittir. Azimli olduğumuz sürece her şey mümkündür. Haklı davamızda, EYT olarak seçim sonuçlarında özellikle büyük illerde etkilerini hepimiz gördük ve bizlere iletilen  EYT Türkiye'nin 3. partisi olmuştur söylemidir.

Bizler EYT SYD Derneği olarak, sizlerle sonuç alana kadar azimle mücadelemizden  vezgeçmeyeceğiz. Sizlerle aldığımız yolda,  Mücadeledeki azmimizle, EYT SYDD ve 55 il temsilcimizle 27-28 Nisan'da Bolu'de iki günlük bir çalışma ile davamızda izleyeceğimiz yol haritamızla neler yapabileceğimiz konusunda fikir birliği ile yan yana omuz omuza olacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.