EYT'liler, 3600 Ek Gösterge Bekleyenler ve İşsizler Sandıkta Hesap Sordu

EYT'liler, 3600 Ek Gösterge Bekleyenler ve İşsizler Sandıkta Hesap Sordu

EYT'liler, 3600 Ek Gösterge Bekleyenler ve İşsizler Sandıkta Hesap Sordu

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, büyükşehirlerde iktidarın kaybettiği oylara ilişkin çarpıcı açıklamalarda buludu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 3600 Ek Gösterge bekleyenler, kadro alamayan uzman çavuşlar, atanamayan öğretmen ve mühendisler ile işsizlerin sandıkta iktidara mesaj verdiğini söyleyen Fahrettin Yokuş, muhalefet partisi olarak bu kesimlerin sesini duyurduklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını, iktidarın medya gücüne rağmen büyük bir yara aldığını bunu kendilerinin de kabul ettiğini söyledi. 

TBMM'nin açılmasının ardından milyonları ilgilendiren meselelerle ilgili çalışmalarını sürdüreceklerini, medyanın kendilerine yer vermemesi halinde dahi mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyleyen Fahrettin Yokuş, 'Bizi millet seçti, biz milletin sesiyiz, onları görmezden gelemeyiz. EYT'lileri, 3600 Ek gösterge bekleyenleri, atanamayanları , işsizleri, mülakatlara karşı sessiz kalanları millet affetmedi. Milletle dövüş olmaz' şeklinde konuştu.

Genel merkezin görevlendirmesiyle Uşak'ta İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile birlikte buradaki usulsüzlük iddialarını incelemek için bulunduklarını belirten Yokuş, 'Tek bir oyun dahi büyük önemi var, vatandaşımızın hakkını yedirmeyiz.' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum