İlave tediyeler 112 güne en düşük işçi maaşı 25 bin TL ye yükseltilmiştir

İlave tediyeler 112 güne en düşük işçi maaşı 25 bin TL ye yükseltilmiştir

Kamu işçilerinin kamu kurumlarında toplu iş sözleşmeleri bitmeye devam ediyor. Dün Erzincan Üzümlü Belediyesi işçilerine yüzde 110 zam yapmıştı

Kamu işçilerinin kamu kurumlarında toplu iş sözleşmeleri bitmeye devam ediyor. Dün Erzincan Üzümlü Belediyesi işçilerine yüzde 110 zam yapmıştı toplu iş sözleşmesine ulaşmak için buraya tıklayın

4-3.jpeg

Bugünde Balıkesir'in Büyükşehir belediyesi toplu iş sözleşmesi ile Tediyeleri 112 güne çıkarırken en düşük işçi maaşı net 25 bin TL olmuştur.

18. İş kolunda işçilerin 14 Temmuz maaşları ve 14 günlük geriye dönük ödemeleri hesapladık tıklayınız 

TEDİYELER 112 GÜNE, NET İŞÇİ MAAŞLARI 25 BİN TL YE ÇIKARILMIŞTIR 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Genel Başkan Vekili Halil Özdemir,

6-1.jpeg

“Balıkesir Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm belediyelere örnek teşkil edecek bir toplu iş sözleşmesine imza attık. En düşük ücreti net 25 bin TL’ye, ilave tediyeyi ise 112 güne çıkarttık” dedi.

Geriye dönük ödemeler için bugün çok önemli bir gelişme yaşandı tıklayınız 

Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, 10 Temmuz 2023 tarihinde, Sendikamız ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

2-6.jpeg

500 üyemizi kapsayan toplu iş sözleşmesi törenine Genel Başkan Özdemir’in yanı sıra; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay, Balıkesir Şube Başkanımız Savaş Dal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (BASKİ) İzzet Günal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Levent Mertoğlu ve Balıkesir Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Demiray katıldı.

Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Genel Başkan Vekili Halil Özdemir,

“Son yıllarda artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon belediyelerde çalışan emekçilerin ücretlerinde iyileştirmeleri zorunlu hale getirmiştir.

HİZMET-İŞ Sendikası olarak örgütlü olduğumuz tüm iş yerlerimizde üyelerimizi enflasyona ezdirmemek için mücadele ediyoruz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile bugün gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesi üyelerimizi yüksek enflasyona ve hayat pahalılığına karşı koruyan örnek bir sözleşme olmuştur. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz başta olmak katkı sunan herkese üyelerimiz ve sendikamız adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay ise “Başkanımız Yücel Yılmaz’ın talimatı ile işçilerin günlük yevmiyeleri, sosyal hakları düzenlenerek mağdur edilmeleri önlendi ve enflasyona ezdirilmedi. Biz her zaman personellerimizin yanındayız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.