Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kılavuz Kaptan iş ilanı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kılavuz Kaptan iş ilanı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın ilan yayınlanmıştır.


Açıklama 1;

30 Kasım 2020 tarihli ve 31320 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen 20 kişilik Kılavuz Kaptan alımımız ile ilgili işlemler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği yerine getirilmiş ve 1 aday işe girmeye hak kazanmıştır. Söz konusu ilanımıza Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında yeterli sayıda başvuru yapılmadığından, yukarıda belirtilen Yönetmelik'in Taleplerin Kurum tarafından karşılanma esasları başlıklı 10 uncu maddesinin 7 nci fıkrası kapsamında, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın ilan yayınlanmıştır.

Açıklama 2;

Söz konusu ilan kapsamında durumu talep şartlarına uygun adaylar, başvurularını Türkiye iş Kurumu web sayfası açık iş ilanları kısmından elektronik ortamda ya da Türkiye iş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen giderek başvuru yapabileceklerdir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne yapılacak başvurular geçersiz olacaktır.

Açıklama 3;

Türkiye iş Kurumunca aday listelerinin, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne gönderilmesine müteakip aday listeleri, sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası "Haberler ve Duyurular" https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular kısmından ilan edilecektir.

Açıklama 4;

Türkiye iş Kurumundan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bildirilecek aday listelerinde, ilan edilen başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.ki01.png

Açıklama 5;

a-) Kılavuz Kaptan sınav konuları ve puanlama esasları aşağıda belirtilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası (20 Puan)

Atatürk ilke ve İnkılap Tarihi (20 Puan)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevleri (20 Puan)

Mesleki bilgi ve Yeterliliğin ölçülmesine ilişkin konular (40 Puan) olmak üzere toplamda 100 tam puan üzerinden değerlendirme yapılır. Sınavda başarılı sayılmak için sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şarttır. Adayların atamaya esas başarı puanı; Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sözlü sınav puanı aritmetik ortalaması olacaktır. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde kılavuz kaptan yeterlilik belgesinin eskilik tarihi dikkate alınacaktır. Sınav sonuçları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası, "Haberler ve Duyurular" (https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular) kısmından ilan edilecektir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

10684/1-1

BU İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA TIKLA ABONE OL İŞ İLANLARINI DETAYLICA İZLE HERKESTEN ÖNDE OL İŞE GİR

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.