Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 YILI iş ilanlarını yayınladı

Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 YILI iş ilanları

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MERKEZ BİRLİĞİ

SAHA SORUMLUSU İSTİHDAMI DUYURUSU

İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET

Proje No:P171543

Başvuru Numarası:CS3.1.-10 /CS3.1-11/CS3.1-12/CS3.1-13/CS3.1-14/CS3.1-15/CS3.1-15

1. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları ile Mülteciler ve Türkiye Vatandaşlarına Kayıtlı Tarım İstihdamı Desteği Projesi için AB Sığınmacı Mali İmkan Fonu kapsamında Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (Dünya Bankası) ile Avrupa Birliği'ne proje başvurusu kabul edilmiş olup, uygulama aşamasına geçilmiştir. Bu proje kapsamında alınan fon davetin düzenlendiği alıma ilişkin sözleşmenin ödemelerinde kullandırılacaktır.

2. Bu kapsamda, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Proje Uygulama Birimi'nde istihdam edilmek üzere Adana, Adıyaman, Gaziantep, Bursa, İzmir ve Mersin illerine 6 Saha Sorumlusu alınacaktır. Saha Sorumlusu Proje süresince Ocak 2021- Aralık 2022 arasında tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. İşin süresi yaklaşık 24 ay olup, Ocak 2021'de başlatılması planlanmaktadır.

3 - Detaylı İş Tanımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.tarimkredi.org.tr/gundem/duyurular/

4- Başvuruların istenilen belgelerle beraber son başvuru tarihi 29.01.2021 saat 18.00 tarihine kadar aşağıda belirtilen adrese elektronik postayla ulaştırması gerekmektedir.

frit@tarimkredi.org.tr

izlmek için: 

BİLİNDİĞİ GİBİ ADALET BAKANIĞINA 10 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. BU İŞ İLANINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OL TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI İLK BİZDEN DİNLEYİN TÜM TÜYOLARI KAPIN YOUTUBE İŞ İLANLARI KANALIMIZA ABONE OLUN HERKESTEN ÖNCE İLK SİZ İŞE GİRİN TIKLAYINIZ

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN TIKLA CEP UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.