Ve Geçici Taşeron işçilere Kadro Geldi! Türkiye'de ilk Biz Sunuyoruz

Ve Geçici Taşeron işçilere Kadro Geldi! Türkiye'de ilk Biz Sunuyoruz

Şu duyurunun olması için çok emek harcandı. Bazıları bizleri hedef yaptı. Bazıları kimyamizla oynamak istedi. Olmadık itamlar ve sözlerle karşı karşıya kaldık. Elhamdülillah ölmeden şu yazıyı gördük.

Orman İşçilerine Hayırlı olsun...
5620 Sayılı Kanun Kapsamında Çalıştırılan Geçici İşçi Statüsündeki İşçi Personelin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilmesi Hakkında İlan.

bu ilanla birlikte kamuda yer alan orman bakanlığı geçici işçileri 2021 girişliler de dahil kurumda yer alan boş kadrolara sürekli kadrolu işçi olarak geçirilecekler.

MEB ve şeker fabrikaları geçici işçileri işçileri ise şuanlık kurumlarda boş kadro olmadığı ve yeni işçi alımı olmadığı için 11 ay 29 gün olarak çalılmaya devam edeceklerdir Detaylar hemen altta videodadır

ddf-001.jpg

video izleyiniz

Genel Başkanımız Settar Aslan, Genel Merkez Yönetim Kurulumuz Ali Bilgin, Halil Turan, Zeki Sungur Kizilkaya ve Ramazan Gün ile birlikte kadroya geçecek olan Ankara Bölge Müdürlüğünde çalışan üyelerimiz ile bir araya geldiler. 
Orman işçileri tarafından yoğun alkış ve tezahüratlarla karşılanan Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Bugün haklı bir sevinç yaşıyoruz. 12 Ay işin olduğu Ormanlarımızda işçilerimiz de 12 ay kadrolu çalışmalı dedik, bu konuda kesin ve kararlı tavrımız nihayet sonuç verdi ve bugün Orman işçilerimiz hem kadrolarına kavuşmuş oldular hem de bundan sonra aramiza katilacak olan arkadaslarimiz da 12 ay çalışacaklar. 
Biz bu başarıyı hep birlikte hak ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Orman işçilerimizin her talebine her zaman olumlu yönde cevap vermiştir. Bugün vermiş oldukları bu müjde hanelerimizi  senlendirmistir. Butun Orman işçilerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz dedi. 
Aslan Orman yanginlarinda hayatını kaybeden işçilerimiz de bundan böyle Orman şehidi olarak anılacak ve aileleri de yasal statuden faydalanabilecektir. Vermiş olduğumuz mücadelede rahmeti rahmana kavuşan bütün şehitlerimizin ailelerine karşı duymuş olduğumuz vefa nihayet büyük bir kazanima dönüşmüştür. Bu duyarlılığı göstererek Orman şehitleri unvanini camiamıza kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza bütün şehit aileleri adına da teşekkür ediyoruz dedi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum