Yalova’da Nerede Tatil Yapılır?

Yalova’da Nerede Tatil Yapılır?

İstanbul’da yaşayanların hayatı diğer insanlara kıyasla biraz daha zor!

Hem kamuda hem de özel sektörde çalışanların yoğun tempo dolayısıyla bir hayli yorulduklarını ifade edebiliriz. Buna ek olarak, beyaz yakalı çalışanların işlerinden izin almaları da zannedilenden daha zor! Ancak, İstanbulluların bu durumu dert etmelerine gerek yok! Tek yapmaları gereken küçük bir hafta sonu kaçamağı yapabilecekleri bir yer bulmak! Bu noktada, size vakit kaybetmeden Yalova’yı öneriyoruz.

17 Ağustos 1999 depreminde büyük yara alan ancak yıllar içerisinde eski görüntüsüne ve popülerliğine kavuşan Yalova; bünyesinde birbirinden güzel tatil bölgeleri barındırıyor. Burada çok sayıda yazlık mevcut! Ancak, daha önce de söylediğimiz gibi kısa süreli olarak Yalova’ya geliyorsanız nerede kalacağınızı önceden belirlemelisiniz. Yalova otelleri sayesinde konaklama sorununuzu en iyi şekilde çözmüş olursunuz.

Yalova Gezilecek Yerler ve Yapılacak Aktiviteler

Yalova; faydalanmasını bilenen çok güzel imkanlar sunuyor. Yemyeşil doğası ile dikkat çeken Yalova’da ilk etapta kamp yapmayı deneyebilirsiniz. Yalova’da birbirinden güzel kamp alanları bulunuyor. Erikli Şelale Kamp Alanı; Yalova ile özdeşleşmiş yerlerden birisidir. Buraya gelerek kısa süreli de olsa güzel bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, şehir merkezine pek uzak olmayan Küçük Dipsiz Köy Kamp Alanı da sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Yalova denildiği zaman akla kampın dışında bir de doğa yürüyüşü geliyor. Birçok kamp alanını bünyesinde barındıran Yalova; aynı zamanda doğa yürüyüşü yapmak adına da son derece uygun bir alan! Örneğin, Çınarcık ilçesindeki Erikli Yaylası; tam dokuz kilometrelik yürüyüş parkuruna sahiptir. Ayrıca, söz konusu güzergah üzerinde Erikli Şelalesi ve bazı kamp alanları da yer alır. Sonuç olarak, yolu Yalova’ya düşenlerin hem kamp hem de doğa yürüyüşü gibi iki harika seçeneği mevcut!

ATV Safari de; Yalova’nın ziyaretçilerine vaat ettikleri arasında bulunuyor. Bilhassa ekstrem sporlardan hoşlananlar için harika bir seçenek olan ATV Safari; insanların adrenalin dolu dakikalar yaşamasını da mümkün kılıyor. Son olarak, dalış seçeneğinden bahsedelim! Bu spor ile ilgilenmek ciddi bir iştir. Dalış için uygun bir alan bulmak oldukça zordur. Bu noktada, özellikle Yalova’nın Armutlu ilçesinin zıpkın ile dalış için son derece uygun bir alan olduğunu söyleyebiliriz.

En İyi Yalova Otelleri

Yalova otelleri; beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak. Bilhassa Yalova termal otelleri sayesinde hem dinlenme hem de birtakım rahatsızlıklarınıza çare bulma ayrıcalığına erişeceksiniz. Gelin, en iyi Yalova otelleri hakkında bilgi verelim!

  • Green Termal Otel

  • Thermo Vital Otel

  • Lova Hotel & SPA

  • Black Bird Thermal Hotel & SPA

  • White Tuana Termal Otel

  • Yalova Termal Kaplıcaları

  • Elegance Resort Hotel & SPA

  • Rizom Tatil Köyü

  • Limak Thermal Boutique Hotel

Yalova otelleri; fiyat performans kriteri bakımından belki de en iyisidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.