Yusuf Tekin'den Ağustos Öğretmen Ataması Açıklaması

Yusuf Tekin'den Ağustos Öğretmen Ataması Açıklaması

Yusuf Tekin'den Ağustos Öğretmen Ataması Açıklaması

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Ağustos'ta Atama Açıklaması. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin Öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. Milli eğitim Bakanlığı Müsteşarı Ağustos'ta kesinlikle atama olmayacak dedi. 

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in yaz döneminde öğretmen ataması olmadığını dile getirdiği bildirildi.  MEB Müsteşarı: Ağustosta Kesinlikle Atama Olmayacak MEB'in yaz döneminde öğretmen ataması yapıp yapmayacağı konusunda TBMM komisyon tutanaklarını yansıyan ifadelere göre MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN'in yaz döneminde kesinlikle öğretmen ataması olmayacağını söylediği ortaya çıktı.
 Bu bilgileri veren Bursa Milletvekili Ceyhun İRGİL'in cümlelerini aynen aşağıda yayımlıyoruz. 

CEYHUN İRGİL (Bursa) – Şimdi, Bakana sabahtan bir soru sormuştum da biraz önce arada baş başa sordum.  Bana kesin cevap verdi ama sizler de bilin, burada medya varsa onların da haberi olmasında fayda var. Çünkü, birçok insan bu haberleri bekliyor, binlerce öğretmen. Bakan Bey mikrofondan ifade etmediği için ben buradan ifade edeyim. Şimdi, 2 tane haber var. Bir tanesi iyi, müjdeli bir şey, bir tanesi de çok olumlu değil bizim açımızdan. Ağustos ayında öğretmen atamaları konusunu sormuştum ve daha önceki Bakanımız Nabi Bey de bu konuda “Kesinlikle atama olacak.” demişti. 

Biraz önce Bakan Beyle görüştü müsteşarları “Kesinlikle atama olmayacak.” dedi. Bir kere, size şimdi şey varsa… Ha bire ben Twitter’dan ve sosyal medyadan taciz edildiğinizi biliyorum. “Kesin atama yok.” dedi. İsterseniz daha detaylı açabilir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.