Zabıt Katibi, Mübaşir ve Gardiyan alımları sonuçları adliyeler

Zabıt Katibi, Mübaşir ve Gardiyan alımları sonuçları adliyeler

Zabıt Katibi, Mübaşir ve Gardiyan alımlarına başvuranlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

SİVAS ADLİYESİ AÇIKLADI
Sivas Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2021 yılı içerisinde zabıt katibi ve mübaşir alımlarına mükerrer başvuru yapan adayların listesini açıkladı. Mükerrer başvuru yapan adayların başvurularının reddedildiği duyuruldu.
 
MÜKERRER BAŞVURU NE DEMEK?
Adalet Bakanlığı ilanları yayımladığı zamanda adayların sadece tek bir komisyona başvuru yapabileceği belirtildi. Bu kapsamda bir kişinin aynı anda birden fazla yere başvuru yapması mükerrer başvuru olarak adlandırılıyor.

RED AÇIKLAMASI GELDİ
Yayımlanan duyuruda ise “Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 23/02/2021 tarihli sınav ilanında belirtilen unvanlara Sivas Adliyesi için zabıt katipliği ve mübaşirlik unvanındaki sınavlara müracaat edip, aynı zamanda birden fazla adalet komisyonuna veya birden fazla unvana başvuru yapan adayların başvurularının reddine ilişkin listedir” açıklaması yapıldı.

DİĞER ADLİYELERDE AÇIKLAMA YAPACAK
Sivas Adliyesi’nin yayımladığı duyuru sonrasında gözler diğer adliyelere çevrilmiş durumda. Diğer adliyelerin de önümüzdeki günler içerisinde mükerrer başvuruları açıklaması bekleniyor.
1-7956-657x768.png2-3248.png

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.