SOMA MADENLERİNDE 2 ÖĞRETMEN ŞEHİT

Soma da meydana gelen faciada atanamadığı için çalışan bir beden eğitimi öğretmeni ve bir sosyal bilgiler öğretmeninin öldüğünü biliyor muydunuz?

 Bu insanlar ve söz vererek beklettiğiniz bütün öğretmenler sizlere haklarını helal etmiyorlar. Onları çöpçü yaptınız, yem bekleyen güvercin yaptınız, onların intihar etmelerine sebep oldunuz, onların evlenmelerine çocuk sahibi olmalarına engel oldunuz, 70 bin atanamayan öğretmen varken 300000 e çıkardınız, sınav kalkacak dediniz alan sınavı getirdiniz, onların psikolojilerini bozdunuz, yaşları 30 oldu hayattan umudunu kestir diniz, işsizlikten öğrenim kredilerini ödeyemeyenleri mağdur ettiniz. Daha ne yapmayı düşünüyorsunuz Allah Aşkına…
 
RAMAZAN ŞAHİN    (SOSYAL BİLGİLER)
 
TEZCAN ŞENTÜRK    (BEDEN EĞİTİMİ)
 
Siz bu ülkenin başına gelirken söz verdiniz mi hatırlayın. Atanamayan öğretmen mi olurmuş dediniz. KPSS de neymiş dediniz. KPSS yetmezmiş gibi alan sınavı getirdiniz. 70000 atama bekleyen öğretmen varken sayıyı 300000 yaptınız. Hali hazırda bekleyen öğretmenler varken ücretli öğretmen çalıştırdınız 60000 adet. İçlerinde hayvan terbiyecisi de var. Öğrenciyi sadece öğretmen terbiye eder okulda hayvan terbiyecisi değil. Yapmayın artık yeter. Bu canlar atanmadan binmeyin 125000 makam aracına, oturmayın devletin lüks konutlarına. Sadece bu iki lüksü hayatınızdan çıkarsanız bitti gitti sıkıntı. Lüksten taviz vermeyiz Almanya’da 10 bin makam aracı varken biz 125 bin kullanacağız diyorsanız bu durumda ona da saygımız sonsuz. İkinci bir akıl size; Emekliliği gelmişleri emekli edin, ücretli köleliğe son verin, eğitim fakültelerine ihtiyaç kadar alım yapın bitti gitti sıkıntı. Yok bu da olmaz diyorsanız ne deyim size bilemedim. Ücretsiz çalıştırın bizi karın tokluğuna belli bir süre bu da razıyız artık. Olmaz mı oda. Olmazsa olmasın ne yapalım Soma’ya gider orada çalışırız. Zaten iki öğretmen öldü onların yerini doldururuz.
Acilen konunun gündeme yatırılarak;
Ücretli öğretmenlik kaldırılmalı.
Emekliliği gelmişler emekli edilmeli.
2014 Haziran Ek  Öğretmen Ataması Yapılmalı.
2014 Ek Öğretmen Atamasından Sonra Hızlı Biçimde Bekleyen Bütün Öğretmenler Atanmalıdır. 
Eğitim Fakültelerine İhtiyaç Kadar Öğrenci Alınmalıdır.
Allah’ın izniyle sabır içinde bekliyoruz. Atayın bizi ki;
ASLINA BAKARSANIZ KİMSE KİMSEDEN HAK ETMEDİĞİ BİR ŞEY İSTEMİYOR. İNSANLAR HAKKI OLANI TALEP EDİYOR.
Okullar öğretmensiz, biz işsiz kalmayalım.
2014 ÖĞRETMEN VE KPSS MEMUR ALIM HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2014 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Öğretmen Atamaları 2024 Haberleri