18 iş kolunda yetkili sendika isteklerini iletti

TOLEYİS İLE TÜHİS ARASINDA
 18 NUMARALI İŞKOLUNDA T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI VE BAĞLI İŞYERLERİ İÇİN AKDEDİLECEK YENİ DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YETKİ BELGEMİZ SENDİKAMIZA ULAŞMIŞ VE TEKLİF TASLAĞIMIZ TAMAMLANMIŞTIR.

Yeni dönem toplu iş sözleşmesinin öncelikli olarak üyelerimize, işyerlerimize ve Türk çalışma hayatına hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kesinleşmiş Yetki Belgesi sendikamıza ulaşmıştır. Bu itibarla Teklif Taslağımızda yer verdiğimiz tüm taleplerimize ilişkin madde tekliflerimiz; bu sahada en yetkin uzman ekibimiz tarafından son derece ayrıntılı olarak kaleme alınmıştır. Gerek mevcut maddelerimizin, gerekse yeni tekliflerimizin madde metinleri üyelerimizce ve uygulayıcılarca kolayca anlaşılır şekilde düzenlenmiştir.

Teklif Taslağımızda; mevcut maddelerde düzenlemeler yanında, önemli gördüğümüz ve aşağıda özetlediğimiz ilave taleplerimize yer verilmiştir. Yeni dönem toplu iş sözleşmelerinin üyesi bulunduğumuz TÜRK-İŞ Konfederasyonu ile birlikte sürdürülecek kararlı müzakereler neticesinde en kısa süre içerisinde ve taleplerimiz doğrultusunda sonuçlanması temennimizle, üyelerimize sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

TOLEYİS YÖNETİM KURULU

ÖNEMLİ HATIRLATMA

SON DERECE KAPSAMLI OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİF TASARIMIZIN ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜMÜZ DÜZENLEMELERİN ÖZETİNE AŞAĞIDA YER VERİLMİŞTİR. YASA GEREĞİ MÜZAKERELER SIRASINDA İLAVE TEKLİFLER VERME HAKKIMIZ GEREĞİNCE, GELİŞMELERE GÖRE AYRICA İLAVE TEKLİFLERİMİZ VERİLECEKTİR.

fb-img-1675433008594.jpgfb-img-1675433006639.jpgfb-img-1675433004569.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.