696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

Kamu İşçilerine ek maaş zammı için .. Vergi Düzenlemesi

Değerli Kamu işçisi arkadaşlarım, yıkıcı değil yapıcı olmak fayda getirir KÇP ye ek protokol yapıldı o süreçte ilk talep 1.ay ve sonrası için aynı zam oranı % 32.57 olması yönündeydi.

Uygar Kipelin uyarılarını sizlere sunuyoruz 

Süreç içinde emekli zam oranı da parca parça artarak % 49 a kadar yükseldi gelen seviyede sonuçlanan ek protokol beklentileri 1.ay sonrasında ki arkadaşlar karşılamış olabilir ama yaşanan ekonomik şartların ve enflasyon etkileri ile birlikte bakıldığında olması gereken tüm taraflara aynı zam oranı verilmesi olabilirdi.

Yaşadığımız ekonomik belirsizliklerin olumsuz etkileri ile maalesef tüm taraflara verilen ücret zamların da da memnuniyet vermediğini ve en önemlisi şuan için kalıcı bir çözüm olmayacağını da ifade edebiliriz.

İşçi emekli memur asgarî ücretli vs oluşan zam oranları ile birlikte kalıcı Bir ivme yakalamak.bana göre şuan için mümkün görünmüyor.

Kamudaki işçilerin ücretleri KÇP ile birlikte çok iyi seviyelere taşındı ama bu seyir ekonomik kriz ile birlikte erimeye devam etti, çözüm sadece ücret zammı verilmesi değildir bunu hepimiz biliyoruz.

Bakın burda şu ayrımı lütfen yapınız...

Memur maaşı kıyası değil.... 1.ay itibariyle tüm taraflara verilen % 49 zam oranının tüm kamu işçilerine de verilmesini talep ediyoruz..

Neden talep ediyoruz ( Ülkemizde Bu Zor şartlarda Zam oranlarında) kimseyi ayrı tutulmasın her kesim her taraf Kendi içinde farklı taleplerine gene devam edebilir diyoruz.

Ayrıca 2024 yılı 7.ayda işçi memur zammı gene aynı olmayacak memur isciden daha az oranda zam alacak bunu da dikkate alarak ben memura verilen zam oranını istiyorum demekte kalıcı çözüm olmayacaktır bunun da altını çizerek.

Memur ve işçi sözleşmeleri kendi içinde değerlendirilir burada ki tek amaç 2024 yılı 1.ay itibariyle aynı zam uygulaması olması talebidir, ve bu oranlar da her dönem için aynı olmayacak tek gerekçe ise ekonomik koşullar dahilinde alım gücü korunmasi adına olduğu gerçeğidir.

Türk İş Genel Başkanı ve Kamu Koordinasyon Kurulu defaten talepleri iletmek üzere taraflar ile bir araya gelerek tüm Maddi manevi istekleri iletmistir.

En son Türk İş Genel Başkanı isciler için İyileştirme, refah payı adına ne derseniz bir şekilde düzenleme olmalıdır ifadesine de yer vermiştir.

Belediyelerin ek protokol imzalanması iyileştirmeler yapılması süreci devam ediyor bir çok emekçi arkadaş için olumlu bir adım olduğunu söyleyebiliriz.

Türk İş Genel Başkanı vergi düzenlemesi için bir çok tarafa taleplerini yazılı ve sözlü iletti aslında vergi düzenlemeleri ile bir çok kesim rahat nefes alabilir.

Dedimya yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir umarım enflasyon ekonomik şartlar bir dengeye girer de tüm vatandaşlar iciň belirsizlikler sona erer.

Konuyla ilgili olmasa da Instagram'da Anadolu'dan Kelepir Arsa Instagram hesabından bizi takip edin.

MEMURLARAHABER COM Güvencesi ile geleceğinize , çoluğunuza çocuğunuza yatırımlık arsa alın! Buradan tıklayınız 

Manisa'da , Afyon'da, Uşak'ta , Antalya'da, Muğla'da, kelepir fiyata müstakil parsel arsa gelmiştir

fb-img-1707665552017.jpgfb-img-1707665503922.jpgfb-img-1707665450763.jpg

img-20240211-wa0205.jpg

fb-img-1707562817345.jpg

fb-img-1707562809671.jpg

 

fb-img-1707335344809.jpg

fb-img-1707327381003-001.jpg

0507 9181740 WhatsApptan yazarsanız detayları hazır 

9 Bin liraya , 19 Bin liraya ve piyasanın net dip fiyatlarına  Müstakil Parsel Arsalar Paylaşım yapıyoruz. Son 24 günde 11 kamu personelini müstakil parsel arsa sahibi yaptık. Tapularını teslim ettik.

MEMURLARAHABER COM Güvencesi ile geleceğinize , çoluğunuza çocuğunuza yatırımlık arsa alın! Buradan tıklayınız 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum