696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

Kamuda çalışan özel güvenlik görevlisi işçiler bu yazım sizlere

Kamu huzurunu ve düzenini bozmayı amaçlayanlara, her an ve her zaman her türlü saldırılara karşı, vazife yaptığı yeri namusu bilerek gerektiginde canını vermekten çekinmeyen, güvenlik görevlisi üyelerimizin,  tüm özel güvenlik görevlilerinin ve  özel güvenlik sektörünün 26-30 Haziran özel güvenlik günü ve haftası kutlu olsun”

Kamu düzeni için gözünü dahi kırpmadan her türlü tedbiri almak adına canlarını dahi hiçe sayarak her türlü olayda en ön sırada yer alan güvenlik görevlisi arkadaşlar için malesef aynı şekilde iş güvenliği ve işin sürekliliği adına 5188 sayılı yasa ve ilgili yönetmelikler de bir çok  düzenleme gerektiren maddeler mevcuttur.

Kimlik kartı yenileme yada ki kimlik kartı iptalleri halinde yaşanan sorunlar, bir çok emekçi arkadaşımızı mağdur etmiştir.

Sağlık sorunları nedeniyle de aynı şekilde işverenler tarafından, iş akdi feshi kararları ile Güvenlik görevlisi arkadaşlarımız hem sağlığından hem de işinden olmaktadır.

Bu temel sorunların çözümü kanun ve yönetmelik düzenlemesi ile mümkündür.

Daha önce de bu konularda gerek soysal medya, gerek TBMM ye başvuru dilekçesi ile birlikte sorunların çözümü için gerekli öneri ve talepleri ilettim.

Her alanda bu taleplerin karşılanması adına işçi arkadaşlarımızın sesi olmaya da devam edeceğiz.

26-30 Haziran Özel Güvenlik günü ve haftası münasebetiyle bu taleplerin karşılanması adına bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

#GüvenlikHaklarındaİyileştirme

#GüvenlikİşGüvenliğiİstiyor

#GüvenlikHeryerdeGörmezdenGelme

Video olarak kesinlikle izleyiniz

Memurlara asker polis ve öğretmenlere Seyyanen 7500 TL zam ve yüzde 25 maaş zammı yapılacaktır işte zamlı yeni maaşlar tıklayın 

MEB ve Sağlık Bakanlığı işçilerinin zamlı 14 temmuz maaşlarını ve sosyal haklarını  hesapladık tıklayınız 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum