696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

Kop iş İle Tapu ve Kadastro Kamu İşçileri Adına Yeni Toplu iş sözleşmesi imzalandı

SENDİKAMIZ VE TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA 11. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

1696509236-2-4.jpeg

Sendikamız ile TÜHİS üyesi olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 11. Dönem Toplu İş Sözleşmesi Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde imzalandı.

İmza törenine Sendikamız Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı ve TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler katıldı.

Törene ayrıca, Sendikamız Genel Sekreteri Metin Güney, İşveren adına Genel Müdür Yardımcısı Metin Beyaz, Personel Dairesi Başkanı İbrahim Öztürk, Döner Sermaye İşletmesi Müdürü Hakan Bilgen, Şube Müdürü Abdullah Bilgen ve araştırmacı Atalay Adaklı, Sendikamız Genel Sekreter Yardımcısı Aytuğ Balaman, Ankara 2 nolu Şube Başkanımız Soner Berk; TÜHİS adına Başuzman Recep Bellici, Uzmanlar Elif Çakal Tombak, Aybars Gün; Sendikamız TİS Uzmanları Sezgin Bilgin, Abdurrahman Tatlıpınar, İşyeri Temsilcilerimiz Ercan Cangır, Mahmut Ünal, Aytuğ Böke katıldı.

Törende konuşan Genel Başkanımız Eyüp Alemdar, anlaşmanın uzlaşmayla sonuçlanması için yoğun gayret gösterildiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bizim her zaman yaklaşımımız üyelerimizin menfaati doğrultusundadır. Taraflarla birlikte bu anlayış çerçevesinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Üyelerimizin taleplerini hayata geçirmek için gayret sarf ettik. Toplu sözleşmenin uzlaşma ile sona ermesini sağladık. Başarılı toplu sözleşmelerin yanında yetkililer tarafından enflasyonun da kontrol altına alınması gerektiğini düşünüyoruz.

Anlaşmanın Tapu ve Kadastro bünyesinde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere çalışma hayatına hayırlı olmasını dilerim.”

Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Anlı ise toplu iş sözleşmesinde emeği olan tüm taraflara teşekkür ederek, anlaşmanın kurum çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler de imzalanan anlaşmanın büyük emekler neticesinde hazırlandığına dikkat çekerek tüm taraflara teşekkür etti. Anlaşmanın kurum çalışanlarına ve çalışma hayatına hayırlı olmasını diledi.

Sendikamız da anlaşmanın Tapu ve Kadastro bünyesinde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere Sendikamıza ve çalışma hayatına hayırlı olmasını 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum