2021 Yılı Subay Alımları Başlamıştır. Başvuru Kılavuzu

2021 Yılı Subay Alımları Başlamıştır. Başvuru Kılavuzu

2021 Yılı Subay Alımları Başlamıştır

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli Savunma Üniversitesinde görev verilmesi amacı ile Öğretmen alımı ve Mühendis Sınıfı Muvazzaf Subay alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR

Muvazzaf Subay alımı son başvuru tarihi 10.11.2020 olarak açıklanmıştır.

Başvuru kılavuzunun linki aşağıda bulunmakta.

https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/2020SBMSUKLAVUZ.docx

Başvuru için gerekli olan link aşağıda belirtilmiştir.

https://personeltemin.msb.gov.tr/ajax/#/Basvuru/Bilgilerim
 
Lisans mezunu bütün adaylar 27 yaşından büyük olmayanlar başvuru işlemini yapabilirler.
 
Lisansüstü eğitimlerini bitirmiş olan bütün bay ve bayan kişiler için 32 yaşından büyük olmayanlar başvuru işlemini gerçekleştirebilir.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay alımı için ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.

3. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 - 2021 yılı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olması gerekmektedir.

2 - 2021 yılı Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.

3 - 2021 Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 - Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Anayasal düzeni yıkmaya ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak.

5.Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Sivil ve askerî okullardan herhangi bir nedenle çıkarılmış olmamak,

6.Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Her ne sebeple olursa olsun Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılmamış olmak,

7. Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak

8.  Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Herhangi bir kadın/erkek ile nikâhsız olarak birlikte yaşamamak

9.  Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Hakkında Yedek Subay/Astsubay olamaz kararı bulunmamak.

10.  Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

11.  Muvazzaf Subay alımı ilanına başvuracak kişilerin Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum