4D kamu işçileri ve Taşeron işçilere 1 Kasım TİS Sonrası alacakları maaşlar Tablo Ekledik

4D kamu işçileri ve Taşeron işçilere 1 Kasım TİS Sonrası alacakları maaşlar Tablo Ekledik

İŞTE 4/D Lİ KAMU İŞÇİLERİNİN 2020 1 KASIM TİS SONRASI ALACAKLARI MAAŞLAR.

YOUTUBE VİDEMUZU İZLEYEREK DAHA DA DETAYLI ŞEKİLDE HESAP EDEBİLİRSİNİZ

Saygıdeğer 696 KHK ile kadroye geçen taşeron takipçilerimiz daha önce paylaştığımız halde mesaj kutumuza yoğun bir şekilde benim maaşım 1 Kasım 2020 TİS sonrası ne kadar olacak diye mesajlar gelmeye devam etmektedir.

Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bu soruya cevap vermekten diğer sorulara yetişemiyoruz lütfen paylaştığımız tabloya bakıp kendinize uygun olanı hesaplayıp maaşınızı öğrenebilirsiniz.

Tablo kolay anlaşılsın  diye taşerondan kadroya geçtiğimiz yüzdeliklere göre hesap edilmiştir.1-14 Kasım 2020 arası sendikal haklar kıst olarak ödeneceği için maaşınızı net anlayamayabilirsiniz ama Aralık 2020 yılı 14 deki maaşınızı tabloya göre hesap ediniz.

En son olarak da ortalama 90 lira sendika aidatı düşünüz.%27 vergili tablo %40dan başlamıştır sebebi ise %40dan aşağı yüzdelikle kadroya geçenler %27vergi dilimine girmeyeceği içindir.
LÜTFEN  BİZ YÜZDELİK ALMIYORUZ Kİ DEMEYİNİZ KOLAY ANLAŞILSIN DİYE TAŞERONDAN KADROYA GEÇMEDEN ÖNCEKİ YÜZDELİĞİNİZE GÖRE HESAP Ettik kaynak  gsb haber

1.jpg2.jpg

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum