Belediyede Ek Protokol ile yüzde 40 Maaş Zammı Yapılacaktır

Belediyede Ek Protokol ile yüzde 40 Maaş Zammı Yapılacaktır

Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Yine bir kurumda yüksek enflasyondan kaynaklı ek protokol ile işçilerin maaşlarına zam yapılmıştır

Hak iş sendikası ile Afyonkarahisar Belediyesi şirketleri AFBELSAN ve YÜNTAŞ arasında devam eden ek protokol görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Ek protokoller imza törenine; Afyonkarahisar Şube Başkanımız Kemal Erkuş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, HAK-İŞ Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Gürbüz, Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcılarımız   Abdülkadir Ceylan Evsen ve Selçuk Turmuş, HAK-İŞ’e bağlı Öz Taşıma İş Sendikası Afyonkarahisar İl Başkanı Emrah Örk, Belediye yetkilileri, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş,

“Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve ekibine gösterdikleri hassasiyet için şükranlarımı sunuyorum.

Yüksek enflasyon zamanlarından geçtiğimiz şu günlerde üyelerimize bir nebze olsun nefes aldıran ek protokolün imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise bugünün alın terinin ve emeğin bayramı olduğunu söyleyerek, imzalanan ek protokolün emekçilere hayırlı olmasını temenni etti.

İşçilerin maaşlarına ek protokol ile ek yüzde 40 zam yapılmıştır 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.