Lise Mezunu 2021 YILI Subay-Astsubay Alımı Başvuruları Sürüyor!

Lise Mezunu 2021 YILI Subay-Astsubay Alımı Başvuruları Sürüyor!

Lise Mezunu 2021 YILI Subay-Astsubay Alımı Başvuruları

MSÜ ile lise mezunu subay ve astsubay alımı devam ediyor. Eğer sizlerde subay ve astsubay olmak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapınız.

2021 YILI Subay Astsubay Nasıl Başvuru Yapılır?

MSÜ ile subay ya da astsubay olmanız için YKS üniversite sınavı başvurusu yapmanız gerekiyor. Çünkü taban-tavan puanlar açıklandığında belirtilen puanları almanız gerekmektedir. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden YKS (TYT ve AYT) başvurunuz ve yine ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden MSÜ başvurunuzu gerçekleştiriniz. Adayların iki sınavdan da yüksek puan almaya çalışması gerekiyor.

MSÜ Atamaları 

 Artık ihtiyaçların çok büyük bir kısmı MSÜ üzerinden yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı subay ya da sastsubay olmak isteyen adayların mutlaka MSÜ, TYT ve AYT sınavlarına girmesi gerekmektedir. MSÜ sınavları ile Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri yani Türk Silahlı Kuvvetlerinin kuvvet komutanlıklarından her hangi birisinde subay ya da astsubay olunabillmekte

Başvuru Adresi: https://ais.osym.gov.tr/

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.