60 KPSS puan şartları ile 15 zabıta memuru alımı yapılacak.

60 KPSS puan şartları ile 15 zabıta memuru alımı yapılacak.

60 KPSS puan şartları ile 15 zabıta memuru alımı yapılacak.

 Sarıyer Belediyesi Başkanlığı zabıta müdürlüğü biriminde görevlendirilmek üzere 60 KPSS puan şartları ile 15 zabıta memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR

Sarıyer Belediyesi tarafından yayınlanan Zabıta Memuru Alımı ilanı son başvuru tarihi 6.11.2020 olarak belirtilmiştir.

Sarıyer Belediyesi tarafından Yayınlanmış olan ilanlara başvurmak isteyen bütün bay ve bayan  kişiler başvuru formlarını bizzat ya da Belediyenin resmi internet sitesi sayfasından http://www.sariyer.bel.tr temin edebilirler.

Başvuran bütün kişilerin 30 yaşından büyük olmaması gerekmektedir.

 

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.


 
3. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

7. Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 - Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak Türk vatandaşı olması gerekmektedir.

2 - Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir.

3 - Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 - Sarıyer Belediyesi Memur Alımı ilanına başvuracak ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

zab.png

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.