İSPER 96 personel alımı yapacakken İSFALT 167 personel alımı yapacak!

İSPER 96 personel alımı yapacakken İSFALT 167 personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı kılavuzu ile İSPER ve İSFALT işçi alacak. İSPER 96 personel alımı yapacakken İSFALT 167 personel alımı yapacak!

İSPER personel alımını sağlık alanında yapacak. İSPER Acil Tıp Teknisyeni, Ambulans ve Acil Yardım Teknikeri,  Ambulans Şoförü ATT, Doktor, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı gerçekleştirecek.

 

Başvuru yapacak adaylar Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için alımlar 13 – 18 Eylül 2022 tarihleri arasında kariyer.ibb.istanbul adresinden başvuru yapacaklar.

İSPER 40 Acil Tıp Teknisyeni, 10 Ambulans ve Acil Yardım Teknikeri, 40 Ambulans Şoförü ATT, 6 Tıp Doktoru alımı yapacak.

SFALT personel alımı ise daha çok teknik alanda olacak. İBB İSFALT Beden İşçisi, Tanker Şoförü, Elektrik Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Teknikeri, İnşaat Teknikeri, Kamyonet Şoförü, Peyzaj Mimarı, Vinç Operatörü, Beko Loder Operatörü, Greyder Operatörü, Eksvatör Operatörü, Kamyon Şoförü, Makine Teknikeri, İnşaat Teknikeri ve Harita Teknikeri alımı gerçekleştirecek.

Adaylar başvurularını 13 – 18 Eylül 2022 tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirecektir.

Başvuru yapacak adaylar alımlar 13 – 18 Eylül 2022 tarihleri arasında kariyer.ibb.istanbul adresinden başvuru yapacaklar.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.