Konya Belediyesine 90 personel alınacağı açıklanmıştır.

Konya Belediyesine 90 personel alınacağı açıklanmıştır.

İŞKUR’da yayınlanan ilanda en az ilkokul mezunu farklı unvanlarda 90 personel alınacağı açıklanmıştır.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kent Hizmetleri A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu 90 personel alınacaktır. 

Hangi unvanda kaç personel alınacaktır
25 Operatör (Loder, Greyder, Mini Loder, Finişer, Beko Loder, Freze, Mini Beko Loder, Asfalt Silindir, Dozer ve Ekskavatör), 25 İşçi (Asfalt, Doğal Taş ve Parke Bordür Taş), 15 Usta (Asansör-Yürüyen Merdiven, Hareketli Duba, Sıva, İklimlendirme Cihazları Bakım ve Arıza, Kombi Bakım ve Arıza, Marangoz, Kaynak, Boya, Duba Montaj, Elektrik) ve 25 Şoför alınacaktır.
 
Adaylarda aranan ortak başvuru şartları
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Konya merkez ilçelerde ikamet ediyor olmak, 25 – 40 yaş arasında olmak.

Operatör alımları için İlgili operatörlük belgesine sahip olmak, Ehliyetine alkol uyuşturucu vb şekilde el konulmamış olmak.
 
İşçi alımları için İlkokul, Ortaokul, Lise mezunu olmak, İlgili alanlarda en az 6 ay çalışmış olmak.

Usta alımları için En az İlkokul mezunu olmak, İlgili alanlarda en az 1 yıl çalışmış olmak, Ustalık, Kalfalık, Çıraklı yeterlilik belgesine sahip olmak, En az B sınıfı ehliyete sahip olmak.

Usta alımları için En az İlkokul mezunu olmak, En az B tercihen C sınıfı ehliyete sahip olmak, Alanında 1 yıl deneyimli olmak, Mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, Elektrik ustası için ayrıca Meslek lisesi ilgili bölüm mezunu olmak veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

Şoför alımı için En az İlkokul mezunu olmak, Ehliyetine alkol uyuşturucu vb şekilde el konulmamış olmak, CE, D, G-Kar Küreme sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC2, SRC4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak.

Konya Şehir Hizmetleri personel alımında başvuru süreci
Adaylar başvurularını 3 Mart 2022 tarihine kadar kurum internet adresi üzerinden Online olarak yapacaklardır. 

adres: isbasvuru.konya.bel.tr

MEMURLARA HABER Sosyal Medya Hesaplarımız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.