O Paralar iade edilecek

O Paralar iade edilecek

O Paralar iade edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hac ücretlerine ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, 2020 yılı hac kurasında kesin kayıt hakkı kazananların ücretlerinin iade edileceği duyuruldu.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hac ücretleriyle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, 2020 yılı hac kurasında kesin kayıt hakkı kazananların ücretlerinin iade edileceği duyuruldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı,”2020 yılı hac kurasında kesin kayıt hakkı kazananların ücretleri iade edilecektir. 2020 hac kurasında kesin kayıt hakkı kazanan ve kayıt yaptıranların hakları 2021’e kurasız devredilecektir” açıklaması yaptı.

BU YIL YURT DIŞINDAN HACI KABUL EDİLMEYECEK
Suudi Arabistan, ilk kez hac sezonunu iptal ederek, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle hac ibadetini ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacaklarını açıkladı.


 
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kovid-19 salgınının yayılmaya devam etmesi, kalabalık ortamlar ve uluslararası ulaşımın daha da riskli olması, küresel vaka sayılarının ciddi şekilde artması nedeniyle Hac ve Umre Bakanlığı, bu yıl hac ibadetini ülkede ikamet edenlerle sınırlı tutacaktır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.