Yeni İtfaiyeci alımı için gerekli başvuru şartları

Yeni İtfaiyeci alımı için gerekli başvuru şartları

Yeni İtfaiyeci alımı için gerekli başvuru şartları ve tüm detaylar

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır

İşte başvuru tüm şartları:

Boy olarak erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.
Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak gerekiyor.
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekiyor.
Kütahya Belediyesi itfaiyeci alımı mezuniyet - kontenjanlar
6 İtfaiye Eri alımı GİH 10. derece kadrolara olacak. İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarından birinden mezun olmak,
2 İtfaiye Eri alımı GİH 10. derece kadrolara olacak. 2 İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarından birinden mezun olmak gerekiyor.
En az C sınıfı ehliyete sahip olmak, KPSSP93 puan türünden en az 60 isteniyor.
İtfaiyeci alımı başvuru tarihleri
Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında, Belediye web sayfası internet adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları Başvuru Formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.