4/D Kamu İşçilerinin Sesi! Ezgi YILMAZ

4/D Kamu İşçilerinin Sesi! Ezgi YILMAZ

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında kura da çıkan işçiler ne zaman işe başlayacak?

Merhaba sevgili işçi kardeşlerim.

Hepiniz aramıza hoşgeldiniz.

Artık sizde kamu işçisi oldunuz.

Dün itibariyle ve bugün 81 şehirde sağlık Bakanlığına bağlı 10 bin 900 kadrolu işçi alımında asil olarak göreve başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Halen daha haberiniz yoksa Sonuçlara şu (Buraya Tıklayın) haberde yer alan site linkinden ulaşabilirsiniz. Hemen altta eklediğimiz videoyu da kesinlikle izleyiniz 

Yedek olarak kalan arkadaşlar sizde üzülmeyin. Yedek olarak ilk 10 da olan arkadaşlar bulunduğunuz il ilçe sağlık müdürlüğü ne en azından her gün gidiniz. Size de yedeklerden sıra gelebilir.

En çok sorulan soru ise ne zaman işe başlayacaksınız?

Selamün aleyküm . Bu gün çekilen sağlık bakanlığı personel kursunda asıl olarak kurada çıktım . Bir aksilik olmazsa bugünden itibaren ne kadar süre içinde iş başı yapabilirim . Şuan çalışmaktayım işimi ne zaman birakacagim onu ayarlayabilmem lazim.

Hemen cevabını vereyim.

Kurada ismi çıkan arkadaşlara hayırlı olsun bundan sonra yönetim hizmetleri genel müdürlüğü ve il sağlık müdürlüğü sayfalarını takip edeceksiniz evrak tesliminden sonra soruşturmanız başlıyacak çalıştığınız iş yerlerinden çkys zimmete düşene kadar ayrılmayın 1 ayla 5 ay arası sonuçlanıyor tekrar hayırlı olsun.

Sizden belgeler istenecektir. Sağlık raporu , adres kayıt bilgileri vb onları hangi ilden asil kadroya çıktı iseniz il ilçe sağlık müdürlüğüne elden vereceksiniz. Güvenlik soruşturması var . O beklenecek. Bu bazen 15 gün bazen 2,3 ay alabilir. Şuan seçim olduğu için belki süreç hızlanarak daha hızlı bitebilir.

Yani , yeni göreve başlama yazınız gelene kadar şuan özelde çalışıyor olduğunuz işten çıkmayın.

Ne zaman ki size şu tarihe kadar işe başlayın denirse ki sizi arayıp söylüyorlar o zaman bir günde işinizden ayrılırsınız. 

Tekrardan hayırlı olsun videoyu izleyiniz 

1 Mayıs'ta Memurlara ek yüzde 30 zam verilecek. Kamu işçilerine yüzde 60 verilmesi şart Tıklayın

SON DAKİKA Öz Sağlık İş'ten 2023 Kamu Çerçeve Protokolü Açıklaması geldi tıklayın

Kamu çerçeve protokolü sonrası olacaklar ( Maaş ,TİS, geriye dönük ödemeler) TIKLAYIN 

Önceki ve Sonraki Yazılar